AirStash Becuri Led SoundBar Tableta H8& H10
Newsletter
* Email
Nume 
Abonare
 

Incarcator Wireless Maxell Air Voltage IQ

Incarcator Wireless Maxell Air Voltage IQ
Categorie: Accesorii 
Cod produs: 4902580739485

Vă prezentăm covoraşul de încărcare Qi şi padul de încărcare Qi fără fir pentru iPhone 4(padul este vândut separat).  Aceste produse noi sunt conforme cu specificaţiile privind încărcarea fără fir Qi, un standard tehnologic universal care a fost adoptat de mulţi producători şi care permite încărcarea fără fir a dispozitivelor electronice compatibile Qi.  

Hitachi Maxwell Ltd.  a fost prima companie din Japonia care a lansat acest produs, înregistrând un success, iar acum Maxell va face disponibil acest produs pentru prima dată în Europa.  

Având în vedere popularitatea telefoanelor inteligente, utilizatorii sunt frustraţi că trebuie să încarce tot mai multe dispozitive digitale, însă utillizatorii din gama AIR VOLTAGE pot să îşi încarce acum telefonul iPhone 4 fără a-l plasa pe o staţie docking şi fără să-şi consume bateria de la laptop.  Nu trebuie decât să introduceţi telefonul iPhone 4 în padul de încărcare, să îl aşezaţi pe covoraşul de încărcare, iar telefonul se va încărca automat şi fără fir!  De asemenea, puteţi utiliza padul de încărcare fără fir ca husă de protecţie zilnică pentru telefonul iPhone 4, astfel încât nu va mai trebui să vă stresaţi că trebuie să scoateţi telefonul tot timpul.  Odată ce telefonul este plasat în pad, puneţi-l pe covoraşul de încărcare şi veţi fi .... fără stres! 

Maxell a descoperit că aproape 80 de producători diferiţi de produse electronice au început să adopte tehnologia standardului tehnologic Qi în gama lor de produse, ceea ce înseamnă că produsele compatibile Qi vor avea avea parte de un viitor strălucit în următorul an, având în vedere că Hitachi Maxell, Ltd. a început deja să dezvolte accesorii compatibile Qi, care pot fi folosite cu covoraşul de încărcare fără fir şi cu dispozitivele viitoare ce vor fi prevăzute cu tehnologia Qi.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.maxellair.eu

Pentru a vedea o demonstraţie video AIR VOLTAGE, vizitaţi www.maxellair.eu/air-voltage-home/

Garanţie 2 ani

Compatibil Standard
Qi
 
Dimensiuni (L*A*Î)
58 x 211 x 250mm
 
Greutate netă
0.28kg
 
Ieşire/Intrare
AVMatOutput
 
Sursă Alimentare AC
Adaptor (included)

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Distribuitor Maxell - Cluj-Napoca - Romania