AirStash Becuri Led SoundBar Tableta H8& H10
Newsletter
* Email
Nume 
Abonare
 

Incarcator Wireless Maxell Air Voltage IQ pentru iPad 2 Black

Incarcator Wireless Maxell Air Voltage IQ pentru iPad 2 Black
Categorie: Accesorii 
Cod produs: 49 02580 74236 2
Incarcator Wireless Maxell Air Voltage IQ pentru iPad 2 Black

Datorită popularităţii crescânde a tabletelor, utilizatorii au nevoie de încărcarea mai multor dispozitive digitale multiple. Gama AIR VOLTAGE oferă posibilitatea de a încărca dispozitivul iPad 2, fără a fi nevoie de utilizarea unei docking station sau de a-l încărca prin intermediul computerului. Este suficient să introduceţi iPad 2 în Carcasa specială de încărcare, să aşezaţi dispozitivul pe Pad-ul de încărcare, iar dispozitivul iPad se va încărca automat şi fără fir! Puteţi folosi Carcasa de încărcare şi separat ca şi carcasă de protecţie. În acest caz nu va mai trebui să vă îngrijoraţi să introduceţi şi să scoateţi dispozitivul. După ce aţi introdus dispozitivul iPad în carcasă, aşezaţi-l pe Pad-ul de încărcare wireless şi lăsaţi-l la încărcat...Fără niciun efort! 

Caracteristici:

  • Confort maxim pentru utilizator - Carcasa poate amplasată atât orizontal, cât şi vertical. Nu trebuie blocată în poziţia aleasă. 
  • Performanţă perfectă - încărcare instantanee: este suficient să aşezaţi carcasa pe suport. 
  • Utilizare uşoară - Economisiţi timp: nu aveţi nevoie de cabluri, conectoare sau docking station pentru a conecta carcasa la suport. 
  • Sustenabil - putere stand-by extrem de mică; când dispozitivul iPad 2 este complet încărcat, suportul se opreşte imediat. 
  • Indicator LED – Funcţia On/Off indică momentul în care aparatul este în curs de încărcare şi complet încărcat. Funcţia On/Off indică sincronizarea dispozitivului iPad 2. 
  • Multi-Task – Permite încărcarea iPad 2 pe suport şi în acelaşi timp puteţi urmări videoclipuri, asculta muzică sau utiliza aplicaţii.   
  • Port USB (mini-B) – Carcasa permite sincronizarea dispozitivului iPad 2 cu PC-ul/Notebook-ul (dar nu în timpul încărcării). 
  • Protecţie de ultimă generaţie - Carcasă rigidă acoperită cu cauciuc pentru o prindere uşoară fără riscul de alunecare. 
  • Portabilă - Datorită design-ului liniar şi elementului de fixare, Carcasa de încărcare poate fi folosită zilnic pentru a proteja dispozitivul iPad 2. 
  • Garanţie 2 ani
Alimentare Transmisie
5w
 
Dimensiuni (L*A*Î)
148mm x106mm x 188mm
 
Ieşire/Intrare
AVMatOutput
 
Sursă Alimentare AC
Adaptor (included)

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Distribuitor Maxell - Cluj-Napoca - Romania